top of page

RIEL-gyorsteszt: kültéri beléptető terminál arcfelismerővel

Frissítve: 2023. febr. 22.

Az arcfelismerés használata a beléptető és a munkaidő nyilvántartó rendszerekben egyre növekvő tendenciát mutat, ezt a trendet erősíti a Hikvision legújabb, akár kültérre is telepíthető DS-K1T341A-S sorozata.

Hatékony felismerés minden környezetben

A modern alumínium ház bármilyen környezetben jól mutat, és mivel az eszközök IP65 védettek, így kültérre is telepíthetőek. Arcfelismerési pontosságuk 99% feletti eredménnyel működik és akár 0,2 másodperc alatt képes erre.


Kapacitás

Az eszközök képesek 1500 arc/ujjnyomat és kártya tárolására.

Videó-kaputelefon funkció

Az IP65 védettség miatt a terminálokat egy IP alapú Hikvision beltéri videó-kaputelefon egységgel összekötve kaputelefonként is tudjuk használni. Hikvision NVR rögzítővel összekötve a kamera képét is rögzíteni tudjuk.



Adatvédelem és biztonság

A mélységérzékelővel felszerelt arcfelismerő rendszer biztosítja, hogy az eszköz egy fényképpel nem verhető át, és a

személyes adatok is teljes biztonságban vannak az adattitkosítás miatt.




Szoftver

Az eszközök saját kezelőfelülete teljesen megegyezik az eddigi arcfelismerő terminálok felületével. Integrálhatóak iVMS-be és HikCentralba is, de akár HikConnect segítségével is vezérelhetjük távolról.


A többi kijelzős terminálhoz hasonlóan ebben is benne van a munkaidő-nyilvántartási opció. Három módszerrel kezelhető a be-/kiléptetés:

1. automatikusan: ilyenkor a be-/kilépés időpontja alapján a készülék eldönti, hogy munkaidőn belüli vagy azon kívüli be- vagy kilépés történt.

2. manuálisan: ebben az esetben a felhasználónak választania kell a képernyőn, hogy milyen szándékkal lép be/ki.

3. vegyesen: ennél a beállításnál a belépéskor néhány másodpercre megjelenik egy felület, ahol a felhasználó eldöntheti, hogy milyen okot jelöl meg a be-/kilépésre. Ha nem jelöl meg semmit, akkor a rendszer alapbeállítás szerint regisztrálja.

Összegzés

A DS-K1T341A-S terminál sorozat kedvező árával és kültéri IP védettségével olyan felhasználási helyeken is megoldást jelent az arcfelismerés általi beléptetésre, ahol eddig az nem volt elérhető. A kaputelefon funkcióval pedig egy kültéri kaputelefon egység is kiváltható használatával.

bottom of page